DexShell Camouflage vedenpitävät ja hengittävät hanskat

DexShell Camouflage vedenpitävät ja hengittävät hanskat

52,95 €

Dexshell Camo-hanskat ovat veden- ja tuulenpitävät sekä hyvin hengittävät. Hanskojen kämmenpuolella olevat kuminystyrät antavat hyvän pidon. Sopivat mainiosti ulkoiluun mm. kalastukseen, metsästykseen, retkeilyyn, ratsastukseen.

Hanskojen ihoa vasten oleva sisäkerros on neulottu lämpimästä Merino villasta, joka siirtää hyvin kosteutta ja on mukavan tuntuinen, sekä tuntuu sopivan lämpöiseltä säällä kuin säällä.Uloin kerros on suojaava kerros ja neulottu Nylon kuidusta, joka on kestävä, mutta myös nopeasti kuivuva materiaali. Uloimman ja sisemmän kerroksen välissä on korkealaatuinen Porelle-kalvo, joka takaa sen että DexShell hanskat ovat 100% vedenpitävät ja erittäin hengittävät.
 
 
 
 


Hanskojen ominaisuudet:

  • 100% tutkittu vedenpitävyys
Kaikki hanskat on tutkittu ennen pakkaamista ja kuormaamista. Tuotteet jotka eivät läpäise testiä hylätään välittömästi.Veden pitävyys mitataan kuinka korkean vesipatsaan millimetreillä mitattuna kangas kestää, ennen kuin vesi tihkuu kankaan ja kalvon läpi. DexShellin vedenpitävyys pilari on 7000mm.
  • Hengittävyys
Hengittävyyttä mitataan g/m2/24h, eli kuinta monta grammaa vettä (vesihöyryä) kangas läpäisee vuorokaudessa. Porelle kalvon hengittävyys DexShell hanskoissa on noin 10,000g/m2/24h
  • Erinomainen joustavuus
Vaikka vedenpitävien DexShell hanskojen kerrosten välissä on kalvo, ne istuvat käsiin napakasti.


Hanskojen mitoitus:

  • Mittaa käden ympärysmitta rystysten kohdalta ilman peukaloa.
  • Jaa saatu lukema 2,5:lle. Jäljelle jäävä luku on käsineiden koko. Esim. 20 cm jaetaan 2,5:lle = 8
  • On hyvä huomioida, että hanskan tulee olla aluksi todella napakka, koska käsineet mukautuvat käytössä.
Pesuohjeet:
  • DexShell tuotteet ovat konepestäviä max 40C, mutta suosittelemme käsinpesua joka takaa merkittävästi pitemmän käyttöiän.
  • DexShell tuotteet eivät sovi kuivattavaksi patterilla eikä muuallakaan kuumassa, muutoin kalvo menee pilalle ja halkeaa. Oikea tapa kuivata on kääntää tuote nurinpäin ja ripustaa se ilmavaan paikkaan.