ALE 49 %
  • DexShell Touchfit vedenpitävät ja hengittävät hanskat

DexShell Touchfit vedenpitävät ja hengittävät hanskat

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 24,98 2498 49,95 € 4995
Määrä: kpl
Dexshell Touchfit-hanskat ovat veden- ja tuulenpitävät sekä hyvin hengittävät. Hanskojen kämmenpuolella olevat kuminystyrät antavat hyvän pidon. Sopivat mainiosti märissä olosuhteissa ulkoiluun esim. pyöräilyyn, juoksuun, ratsastukseen, melontaan ja veneilyyn.

Hanskojen ihoa vasten oleva sisäkerrros on antibakteerinen, kosteuden siirtoa edistävä Coolmax- neulos.Uloin kerros on suojaava kerros ja neulottu Nylon kuidusta, joka on kestävä, mutta myös nopeasti kuivuva materiaali. Uloimman ja sisemmän kerroksen välissä on korkealaatuinen Porelle-kalvo, joka takaa sen että DexShell hanskat ovat 100% vedenpitävät ja erittäin hengittävät.


Hanskojen ominaisuudet:

  • 100% tutkittu vedenpitävyys
Kaikki hanskat on tutkittu ennen pakkaamista ja kuormaamista. Tuotteet jotka eivät läpäise testiä hylätään välittömästi.Veden pitävyys mitataan kuinka korkean vesipatsaan millimetreillä mitattuna kangas kestää, ennen kuin vesi tihkuu kankaan ja kalvon läpi. DexShellin vedenpitävyys pilari on 7000mm.
  • Hengittävyys
Hengittävyyttä mitataan g/m2/24h, eli kuinta monta grammaa vettä (vesihöyryä) kangas läpäisee vuorokaudessa. Porelle kalvon hengittävyys DexShell hanskoissa on noin 10,000g/m2/24h
  • Erinomainen joustavuus
Vaikka vedenpitävien DexShell hanskojen kerrosten välissä on kalvo, ne istuvat käsiin napakasti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.