Trespass

Trespass materiaalit

DLX

Trespass DLX -sarja on suunniteltu aktiivisille kuluttajille, jotka vaativat varusteiltaan hieman enemmän. Toiminnalliset yksityiskohdat sekä laadukkaat materiaalit takaavat miellyttävän ulkoiluelämyksen. DLX-tuotteita löytyy lähes jokaisesta tuoteryhmästä sekä naisille että miehille. Designed for Life in Extremes.

TRES-TEX 3-kerroksinen kangas

3-kerroksista kangasta käytetään keveytensä sekä kulutuskestävyytensä vuoksi aktiiviharrastajille tarkoitetuissa varusteissa. Tuotteissa ei ole erillistä vuorta vaan pintakangas, vedenpitävä ja hengittävä kalvo sekä vuorikangas ovat kaikki laminoitu yhdeksi materiaaliksi. 3-kerroksisesta materiaalista valmistettu tuote on kevyt, pakkautuu pieneen tilaan ja on kerrospukeutumisen yhteydessä käytettävissä ympäri vuoden.

TRES-TEX

Vedenpitävä, tuulenpitävä ja hengittävä materiaali, jota käytetään monipuolisesti eri Trespass-tuoteryhmissä. Materiaali on kevyt ja helppohoitoinen. Vedenpitävyyden varmistamiseksi tuotteen kaikki saumat on teipattu. Kankaan hengittävyyttä ilmaistaan arvolla MVP (Moisture Vapour Permeability), joka on vastaava kuin yleisemmin käytetty g/m2/24h. Vedenpitävyys- ja hengittävyysarvot vaihtelevat tuotteen käyttötarkoituksen mukaan.

TRES-SHIELD

Vedenpitävä ja tuulenpitävä materiaali, jota käytetään erityisesti Trespass-sadeasuissa. Materiaali on kestävä ja helppohoitoinen, lisäksi vedenpitävyyden varmistamiseksi tuotteen kaikki saumat on teipattu. Tres-Shield -tuotteiden hengittävyys on alhaisempi kuin Tres-tex-materiaalien.

3-IN-1

Kolme vaihtoehtoa mutta vain yksi tuote. 3-IN-1-sarjan takeissa on mukana vetoketjulla integroitu fleece-sisätakki, joka toimii takin lisävuorena ja mahdollistaa näin takin monipuolisemman käytön.

COLDHEAT

Kevyt, ilmava ja lämmin polyesterikuitu, mitä käytetään lämmöneristeenä Trespass-talvituotteissa. Coldheat-lämmöneriste hylkii kosteutta, hengittää ja pitää näin kehon lämpimänä kovassakin rasituksessa sekä kylmissä olosuhteissa.

RECCO

Avalanche Rescue System -lumivyöryheijastinjärjestelmä on mukana valikoiduissa Trespass-tuotteissa. Kuminen Recco-merkki sisältää metallisen heijastinlevyn, mikä auttaa lymivyöryn uhrin paikantamisessa. Passiivinen laite ei tarvitse erillistä energianlähdettä.

INTELLIGENT

Erityisesti kylmiin olosuhteisiin tarkoitettu älykäs vuorikangas. Vuorikankaan rakenne sekä materiaalit heijastavat takaisin kehon tuottamaa lämpösäteilyä ja täten tuotteen lämmönhukka on vähäisempi. Intelligent-materiaalien avulla kevyistä tuotteista saadaan entistä lämpöisempiä sekä liikkuvuudeltaan monipuolisempia.

PACKAWAY

Kevyiden, pieneen tilaan pakkautuvien, säädettävien sekä helposti mukana kuljetettavien tuotteiden ryhmä. Tuotteen voi pakata joko omaan taskuunsa tai mukana tulevaan, erilliseen kuljetuspussiin.

AIRTRAP

Ilmava, kevyt ja lämmin materiaali, jota käytetään Trespass Fleece -tuotteissa. Kuohkea materiaali on erinomainen mm. välikerroksen asusteissa, jolloin se jättää ilmatilan alus- ja päällyskerroksen väliin ja toimii täten tehokkaana lämmöneristeenä viileämmällä säällä. Kangas on lisäksi käsitelty nyppyyntymisen ehkäisemiseksi.

DUOSKIN

Tehokkaasti kosteutta iholta pois siirtävä materiaali, joka keveytensä ansiosta myös kuivuu erittäin nopeasti. Duoskin materiaalia sisältävät tuotteet ovat helppohoitoisia ja soveltuvat hyvin aktiiviliikuntaan sekä lämpimiin olosuhteisiin.

DUOSKIN+

Tehokkaasti kosteutta iholta pois siirtävä materiaali, jossa on lisäksi UV-suoja. UPF-arvo vähintään 40+. Duoskin materiaalia sisältävät tuotteet ovat helppohoitoisia ja soveltuvat hyvin aktiiviliikuntaan sekä lämpimiin olosuhteisiin.

COOLMAX

Coolmax on ilmava, kevyt sekä erittäin hengittävä polyesterikuitu, joka siirtää kosteutta tehokkaasti ja pitää näin ihon kuivemman tuntuisena kovassakin suorituksessa. Materiaalia käytetään erityisesti aktiiviliikuntaan tarkoitetuissa tuotteissa ja sukissa.

COMFORT STRETCH

Joustava stretch-materiaali tarjoaa maksimaalista käyttömukavuutta sekä mahdollistaa suuremman liikkuvuuden kuin perinteiset joustamattomat materiaalit. Stretch-materiaalia käytetään monipuolisesti Trespass-vapaa-ajan tuotteissa.

ANTIBACTERIAL

Antibacterial-merkillä varustetuissa tuotteissa on käsittely, mikä vähentää hikoilun seurauksena syntyviä bakteerihajuhaittoja. Käsittelyn ansiosta materiaali pysyy raikkaampana pidempään.

Trespass-materiaaliluokitukset

Trespass-kangasmateriaalien ominaisuudet vaihtelevat eri tuoteryhmien sekä käyttötarkoituksen mukaan. Kattavasta valikoimasta löytyy sopiva kokonaisuus niin arkiseen ulkoiluun kuin vaativampaan harrastamiseen.

TP 100 (Technical Performance)
vedenpitävyys 10000–15000 mm
hengittävyys 5000–8000 mvp
Duoskin+
Moskitophobia
UV–suojatut kankaat

TP 75
vedenpitävyys 2000–5000 mm
hengittävyys 3000–5000 mvp
Duoskin
Coolmax
Supplex
UV–suojatut kankaat
TP 50
voimakkaasti vettä hylkivä materiaali - vedenpitävyys 2000 mm

Trespass Fleece –materiaaliluokitus

Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa on tärkeää pukeutua sään mukaan. Välikerroksen vahvuutta säätelemällä on mahdollisuus löytää kulloiseenkin ilmanalaan sopiva vaatekokonaisuus. Trespass Fleece -luokituksen avulla on helppo vertailla eri materiaalien ominaisuuksia.

AT 100
100–199 g/m2 Airtrap Fleece
(=kankaan paino)

AT 200
200-299 g/m2 Airtrap Fleece

AT 300
300-399 g/m2 Airtrap Fleece

AT 400
400-499 g/m2 Airtrap Fleece