X-Bionic Accumulator alushousut
X-Bionic Accumulator alushousutX-Bionic Accumulator alushousutX-Bionic kokotaulukko miehet

X-Bionic Accumulator EVO alushousut miehille

74,50 € (149,00 €)

Accumulator EVO on X-Bionicin tukevalla ("high") kompressiolla varustettu tuotesarja kaikenlaiseen liikuntaan. Parhaimmillaan housut ovat viileällä kesäsäällä tai talvikäytössä. Kosteutta hyvin siirtävä materiaali ylläpitää kehon lämpötasapainoa siirtämällä tehokkaasti kosteutta sekä varastoimalla lämpöä reisissä, pohkeissa sekä polvissa olevien 3-ulotteisten neulosten avulla.

Materiaali on tukevampi sekä lämpimämpi kuin INVENT-sarjassa ja esim. nivelten tuplarakenteet on toteutetu paksummalla neuloksella. Sisäreisien ilmanvaihtokanavat tehostavat ilmankiertoa ja tukineulokset pitävät asun hyvin paikoillaan sekä tukevat lihaksia. Skin NODOR -materiaali ei sido itseensä bakteereja, joten asu pysyy raikkaana pidempään.

Kaikilla X-Bionic -tuotteilla on 2-vuoden takuu!

 
 
1. Alavatsan 3D-Bionic Sphere -alue lämmittää sekä toimii kehon lisäviilentäjänä kovassa suorituksessa.

2. Alaselän 3D-Bionic Sphere -alue poistaa tehokkaasti lämpöä sekä viilentää kehoa kovassa suorituksessa. Sama rakenne myös lämmittää viileällä, kun 3D-rakenteen väliin jää eristävää ilmaa.

3. Sisäreisien ilmanvaihtokanavat tehostavat tuuletusta.

4. Erityisen lämmin ja suojaava nelosrakenne pohkeissa sekä lonkan alueella.

5. Tukeva kompressioraidoitus reisissä.

6. Erityinen ilmanvaihtoneulos polvitaipeessa, jossa keho sallii voimakkaamman viilennykseen ilman kylmän tunnetta.

7. Polvien Expansion Knee -rakenne tekee nivelkohdista paksumman pitäen näin nivelet lämpimämpänä.

8. Asun puristava kompressiovaikutus tukee lihaksia, vähentää lihasvärähtelyä sekä parantaa lihasten aineenvaihduntaa.

SKIN NODOR (89%)

Erittäin pienistä Nano-filamenteistä koostuva Polyamidi-kuitu, joka ei sido itseensä bakteereja. Kehon lämmön mukaan aktivoituvat ja asteittain vapautuvat ionit estävät bakteerikasvuston takertumista kuituun ja näin pitävät tuotteen pidempään raikkaana. Skin Nodor on myös erittäin allergiaystävällinen, koska mitään kemiallisia jälkikäsittelyjä ei ole tehty.

MYTHLAN (8%)

Erittäin kevyt sekä hengittävä Polypropyleeni-kuitu, joka ei sido itseensä kosteutta vaan siirtää sitä kuidun ulkopinnalle nopeuttaen näin kosteuden siirtymistä. Mythlan on myös Ph-neutraali sekä allergiatestattu.

ELASTAANI (3%)