X-Socks X-Bionic

X-Bionic- ja X-Socks materiaalit

X-Technology:n tuotemerkeistä X-Socks keskittyy erittäin teknisiin lajisukkiin ja X-Bionic puolestaan vastaaviin asusteisiin. X-Bionic –mallistosta löytyvät niin alus-, väli- kuin päällysvaatteetkin. Kaikilla X-Socks sekä X-Bionic -tuotteilla on 2-vuoden takuu!

Kaikki tuotteet koostuvat erilaisista materiaaliseoksista, jolloin jokaiseen lajiin on saatu yksilöllinen sekä juuri siihen käyttötarkoitukseen sopiva materiaaliratkaisu. Myös eri materiaalien yhdistämisellä voidaan parantaa tuotteiden värinkestoa, joustavuutta, kosteudensiirtoa, kestävyyttä sekä lämpimyyttä.

MYTHLAN

Erittäin kevyt sekä hengittävä Polypropyleeni-kuitu, joka ei sido itseensä kosteutta vaan siirtää sitä kuidun ulkopinnalle nopeuttaen näin kosteuden siirtymistä. Mythlan on myös Ph-neutraali sekä allergiatestattu.

ROBUR

3-kierteinen ontto Polyamidi-kuitu, joka on erittäin kestävää sekä vaimentaa iskuja tehokkaasti. Käytetään pääasiassa erilaisissa vahvikkeissa, jossa tarvitaan maksimaalista kulutuskestävyyttä. Esimerkiksi laskettelusukkien säären etuosassa on käytetty Robur-kuitua vähentämään monon iltin aiheuttamaa painetta sekä tehostamaan hengittävyyttä.

SINOFIT

Hopeapinnoitteella oleva Polyamidi-kuitu, jonka päälliskerroksessa on 99,9% hopeaa. Estää tehokkaasti bakteerien kasvua sekä yhdessä erityisen Silver Dry Zone –alueen kanssa pitää jalat lämpiminä sekä kuivemman tuntuisena.

SKIN NODOR

Erittäin pienistä Nano-filamenteistä koostuva Polyamidi-kuitu, joka ei sido itseensä bakteereja. Kehon lämmön mukaan aktivoituvat ja asteittain vapautuvat ionit estävät bakteerikasvuston takertumista kuituun ja näin pitävät tuotteen pidempään raikkaana. Skin Nodoon myös erittäin allergiaystävällinen, koska mitään kemiallisia jälkikäsittelyjä ei ole tehty.

SYMBIONIC

Vedenpitävä ja erittäin hengittävä kalvo, joka levittää sisäpuolen kosteuden tasaisesti laajalle alueelle, jolloin kosteus pääsee helpommin ja nopeammin poistumaan kalvolta. Tämä tehostaa tuotteen hengittävyyttä sekä pitää asun sisäpuolen kuivempana kuin perinteiset PTFE-kalvot.

XITANIT

Kierteinen Polyesterikuitu, jonka sisään on kudottu metallilankaa sekä hopea-ioneita. Kuumissa olosuhteissa kuitu heijastaa auringonsäteitä takaisinpäin, jolloin keho pysyy viileämpänä pidempään eikä ylikuumene niin nopeasti. Vastaavasti kylmissä olosuhteissa Xitanit-kuitu heijastaa kehonlämpöä takaisin, jolloin asu on hieman lämpimämpi kuin ilman Xitanit-kuitua toteutetut versiot. Hopea-ionit tehostavat tuotteen antibakteerista ominaisuutta.