DexShell

DexShell Thermlite vedenpitävät ja saumattomat sukat

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 49,95 4995
Määrä: kpl

DexShell Thermlite- sukat ovat saumattomat ja täysin vedenpitävät. Puolipitkät merinovilla-sukat ovat parhaimmillaan viileissä ja märissä olosuhteissa joissa jalkojen pitää pysyä lämpiminä ja kuivina.

Sukan ihoa vasten oleva sisäkerros on neulottu lämpimästä Merino-villasta, joka siirtää hyvin kosteutta ja on mukavan tuntuinen, sekä tuntuu sopivan lämpöiseltä säällä kuin säällä. Uloin kerros on suojaava kerros ja neulottu Polyamidista. Uloimman ja sisemmän kerroksen välissä on korkealaatuinen Porelle-kalvo, joka takaa sen että DexShell sukat ovat 100% vedenpitävät ja erittäin hengittävät.
 

Sukan ominaisuudet:

  • 100% tutkittu vedenpitävyys
Kaikki sukat on tutkittu ennen pakkaamista ja kuormaamista. Tuotteet jotka eivät läpäise testiä hylätään välittömästi.Veden pitävyys mitataan kuinka korkean vesipatsaan millimetreillä mitattuna kangas kestää, ennen kuin vesi tihkuu kankaan ja kalvon läpi. DexShellin vedenpitävyys pilari on 7000mm.
  • Hengittävyys
Hengittävyyttä mitataan g/m2/24h, eli kuinta monta grammaa vettä (vesihöyryä) kangas läpäisee vuorokaudessa. Porelle kalvon hengittävyys DexShell sukissa on noin 10,000g/m2/24h
 
  • Erinomainen joustavuus
Vaikka vedenpitävien DexShell sukkien ja kerrosten välissä on kalvo, ne eivät menetä istuvuuttaan kuten tavalliset neulossukat.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.