DexShell

DexShell Wading vedenpitävät ja saumattomat sukat

Ei arvosteluita | Arvostele tämä tuote / 5
Hinta: 87,00 8700
Määrä: kpl

DexShell Wading-sukat ovat saumattomat ja täysin vedenpitävät Polveen asti ulottuvien sukkien suussa oleva tiivistys estää veden pääsyn sukan sisälle. Tämän vuoksi sukat soveltuvat erittäin hyvin tilanteisiin jossa täytyy kahlata hieman syvemmälle esim melontaan, kalastukseen, metsästykseen ja retkeilyyn.

Sukkien 3-osainen rakenne tekee sukista miellyttävän tuntuiset, lämpimät ja hyvin istuvat. Uloimman ja sisemmän kerroksen välissä on korkealaatuinen Porelle-kalvo, joka takaa sen että DexShell sukat ovat 100% vedenpitävät ja erittäin hengittävät.

Sukan ominaisuudet:

  • 100% tutkittu vedenpitävyys
Kaikki sukat on tutkittu ennen pakkaamista ja kuormaamista. Tuotteet jotka eivät läpäise testiä hylätään välittömästi.Veden pitävyys mitataan kuinka korkean vesipatsaan millimetreillä mitattuna kangas kestää, ennen kuin vesi tihkuu kankaan ja kalvon läpi. DexShellin vedenpitävyys pilari on 7000mm.
  • Hengittävyys
Hengittävyyttä mitataan g/m2/24h, eli kuinta monta grammaa vettä (vesihöyryä) kangas läpäisee vuorokaudessa. Porelle kalvon hengittävyys DexShell sukissa on noin 10,000g/m2/24h

  • Erinomainen joustavuus
Vaikka vedenpitävien DexShell sukkien ja kerrosten välissä on kalvo, ne eivät menetä istuvuuttaan kuten tavalliset neulossukat.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.