X-Bionic Effektor kompressiopaita miehille
X-Bionic Effektor kompressiopaita miehilleX-Bionic Effektor kompressiopaita miehille

X-Bionic Effektor juoksupaita miehille LS

69,50 € (139,00 €)

Effektor-sarjan pitkähihainen kompressiopaita, joka tukee lihaksia, tehostaa aineenvaihduntaa sekä viilentää kehoa tehokkaasti. Tuotteen kansainvälisestikin tunnustettu, osittainen kompressio, mahdollistaa kehon paremman jäähdytyksen, kun osittain puristavat kompressioraidat eivät tuki ihon hikirauhasia.

Selässä oleva kosteudensiirtoalue siirtää kosteuden tehokkaasti eteenpäin ja toimii osittaisena lämpöeristeenä tauoilla. Sopii mainiosti kaikkeen aktiiviliikuntaan.

Kaikilla X-Bionic -tuotteilla on 2-vuoden takuu!

 
 
Puolueettoman Italialaisen CeRiSM-tutkimuslaitoksen tulosten mukaan X-Bionic Effektor-sarjan asut vaikuttavat suorituskykyyn seuraavasti:

- Suorituskyvyn lisäys +10%.
- Palautumisen nopeutuminen +20%.
- Kehon lämpötilan nousu -50%.
- Sydämen lyöntitiheys -2,4 lyöntiä.
- Maitohapon tuotto -7%.

SKIN NODOR (80%)

Erittäin pienistä Nano-filamenteistä koostuva Polyamidi-kuitu, joka ei sido itseensä bakteereja. Kehon lämmön mukaan aktivoituvat ja asteittain vapautuvat ionit estävät bakteerikasvuston takertumista kuituun ja näin pitävät tuotteen pidempään raikkaana. Skin Nodor myös erittäin allergiaystävällinen, koska mitään kemiallisia jälkikäsittelyjä ei ole tehty.

MYTHLAN (10%)

Erittäin kevyt sekä hengittävä Polypropyleeni-kuitu, joka ei sido itseensä kosteutta vaan siirtää sitä kuidun ulkopinnalle nopeuttaen näin kosteuden siirtymistä. Mythlan on myös Ph-neutraali sekä allergiatestattu.

ELASTAANI (10%)

Kaikilla X-Bionic -tuotteilla on 2-vuoden takuu!